Linja­saneeraus

Teemme talo­yhtiöiden putki­remontteja Tuusulasta koko Helsingin seudulle

Palveluihimme kuuluvat myös linjasaneeraukset, joita teemme taloyhtiöille kotipaikastamme Tuusulasta muulle Helsingin seudulle, koko Uuttamaata myöten. Linjasaneeraus tulee vastaan väistämättä jossain kohtaa kerrostalon elinikää ja mittavana investointina sen tekijäksi kannattaa valita luotettava, putkiremontteja jo aiemmin suorittanut yritys.

Me olemme juuri tällainen kumppani. Hoidamme kaiken linjasaneeraukseen liittyvän huolellisesta suunnittelusta tarkkaan urakointiin, aina taloyhtiön asukkaiden tiedottamiseen asti. Ota yhteyttä ja kysy palveluamme!

Vesi­eristykset, laatoitukset ja muut tilat samalla kertaa kuntoon

Linjasaneerausten yhteydessä hoidamme tietysti myös tarvittavat märkätilojen vesieristys- ja laatoitustyöt. Meillä on VTT-vedeneristyssertifikaatti ja taitavat laatoittajat kyseisten töiden tekemiseen.

Niin ikään huoneistoissa tai muualla rakennuksessa voidaan linjasaneerausten ohessa suorittaa tarpeen mukaan muita rakennuskorjaustöitä. Esimerkiksi erilaiset pintaremontit ja keittiöremontit tehdään meillä tottunein käsin. Remontit on järkevä toteuttaa samalla kertaa, joten tiedustele taloyhtiösi osakkailta, mikäli putkiremontin yhteydessä heillä olisi kiinnostusta kunnostuttaa muitakin asunnon tai miksei yhteisiäkin yhtiön tiloja.