Hiekkakuopantie 3, 04300 TUUSULA

Puhelinyhteys: 020 770 5460

Y-tunnus: 2630826-5

info@saneerauspurkupalvelut.fi
www.saneerauspurkupalvelut.fi

Saneeraus- ja purkutöitä sekä maalaustyöt ammattitaidolla

Soita ja kysy lisää!

p. 020 770 5460

Saneerauspurku ja asbestipurkutyöt

Toteutamme erilaiset saneerauspurkutyöt sekä asbestipurkutyöt koko Suomen seudulla ammattitaitoisesti ja turvallisuudesta sekä työn jäljestä tinkimättä. Huolehdimme omalta osaltamme siitä, että noudatamme yhdessä asiakkaan kanssa sovittuja asioita, kuten aikatauluja ja budjetissa pysymistä.

Laissa säädetään myös asbestipurkutyöntekijän pätevyydestä. Pätevyysvaatimus on sama kuin nykyisessä valtioneuvoston päätöksessä eli asbestipurkutyöhön käytettävältä työntekijältä ja itsenäiseltä työnsuorittajalta edellytetään soveltuvaa ammattitutkintoa tai sen osaa. Asbestipurkutyö on erikoistyötä, joka edellyttää suorittajaltaan ammattitaitoa. Tavoitteena on edistää asbestipurkutyön turvallista suorittamista. Pätevät työntekijät ja itsenäiset työnsuorittajat rekisteröidään työsuojeluviranomaisen ylläpitämään pätevien asbestipurkutyöntekijöiden rekisteriin.

Tasavallan presidentti (HE 323/2014) vahvisti lain perjantaina 22. toukokuuta ja laki tulee voimaan vuoden 2016 alusta.

Purkupalvelumme sisältävät muun muassa:

  • Purkutyöt
  • Läpivientien piikkaukset
  • Piikkaukset
  • Timanttisahaukset
  • Timanttiporaukset
  • Roilotukset
  • Asbestipurkutyöt 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kun tarvitset purkupalveluita, Uudenmaan Saneeraus ja Purkupalvelut Oy on valmiina hommiin! Hoidamme purkutyöt asiakkaan toiveen mukaan joko urakkahinnalla tai tuntiveloitustyönä. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää, tai pyydä suoraan tarjous!

Suosittele meitä

Kysy - Me vastaamme!

Lähetä viestisi meille, palaamme asiaan mahdollisimman pian.