Asbesti­purku, -kartoitus ja muut haitta-ainetyöt

Palvelemme yritys- ja yksityis­asiakkaita Helsingin ja koko Uudenmaan alueella

Olemme erikoistuneet asbestipurku- ja -kartoitustöihin, joita teemme Tuusulan sekä koko Helsingin seudun asukkaille. Samalla kun kartoitamme kiinteistön rakenteissa sijaitsevan asbestin, voimme tehdä muiden terveydelle vaarallisten haitta-aineiden kartoitukset. Tällaisia ovat esimerkiksi kreosiitti, lyijy, PCB, raskasmetalli ja PAH-yhdisteet. Tarvittavat purkutyöt hoidamme kaikkien määräysten mukaan turvallisuutta ja huolellisuutta vaalien. Kysy myös muita rakennuspurkutöitä!

Muistathan, että asbestikartoitus on tehtävä ennen remontin aloittamista kiinteistöön, joka on rakennettu vuosina 1905–1994, jolloin asbestin käyttö rakentamisessa on ollut yleistä. Pyydä meidät ihmeessä paikalle, niin selvitämme, sisältävätkö kiinteistösi rakenteet asbestia. Ota yhteyttä!

Tilaa asbesti­työt pätevöi­tyneeltä ammatti­laiselta

Asbestipurku- ja asbestikartoitustöitä saa tehdä vain pätevyysvaatimukset täyttävä henkilö. Meillä USP Vahinkosaneeraus Oy:lla työskentelee juuri tällaisia, kokeneita ja koulutettuja asbestitöiden ammattilaisia. Kannattaa tutustua myös muihin palveluihimme ja hyödyntää laaja-alainen saneerausten sekä purkujen asiantuntemuksemme.

Asbestipurku