Homesaneeraus

Homepurkutyöt Uudenmaan alueella kaikkiin tarvittaviin kohteisiin

Epäiletkö, että kiinteistössäsi saattaa olla hometta? Tunkkainen huoneilma, kellarin tai jopa varsinainen homeenhaju kielivät ongelmista sisäilmassa sekä mahdollisesti myös materiaaleissa ja rakenteissa. USP Vahinkosaneeraus Oy kartoittaa tilanteen ja tarvittaessa toteuttaa homesaneeraukset ammattitaidolla. Perinpohjainen kartoitus, nykyaikaisia menetelmiä ja laitteita hyödyntävä tiimimme yhdessä järkevän hinnoittelun tekevät meistä homeen ja hyvän sisäilman asiantuntijoita. Ota yhteyttä ja kerro millaisesta tilanteesta on kysymys.

Huolellinen kosteuskartoitus ennen varsinaista homesaneerausta kohdentaa resurssit oikein ajallisesti sekä kustannusmielessä. 

Homesaneerauksen pääpiirteet:

  • Homepurku (rakenteet ja pinnat)
  • Terveiden rakenteiden rakentaminen
  • Viimeistelytyöt
  • Homepölysiivous
  • Lopputarkastus – varmennus terveestä huonetilasta

Tarvitsetko lisätietoa?

USP Vahinkosaneeraus Oy toteuttaa homesaneeraukset aina homekartoituksesta, homepurkutöihin, korjausrakentamiseen sekä viimeisteltyihin lopputöihin saakka. Kun kyseessä on homesaneeraus esimerkiksi Tuusulan, Espoon, Vantaan, Helsingin tai muun Uudenmaan alueella, olethan yhteydessä. Kerromme mielellämme lisää siitä, miten toteuttaisimme sisäilmaan, materiaaleihin ja rakenteisiin liittyviä korjaustyöt kohteessasi,