Kosteus­kartoitus koulutetuilta rakenteiden kosteusmittaajilta.

Tilaa meidät tarkas­tamaan kiinteistön kunto – toimimme pääkaupunkiseudulla. Espoo-Vantaa-Helsinki-Tuusula-Kerava-Sipoo-Järvenpää-Porvoo sekä koko Uudenmaan alueella.

Epäiletkö vesivahinkoa tai oletko kenties myymässä tai ostamassa asuntoa, jonka märkätiloihin haluaisit teettää kosteuskartoituksen? Ota meihin yhteyttä. Kosteuskartoitus selvittää tarkasti veden aiheuttamat vauriot rakenteissa, joiden laajuutta ei silmämääräisesti pystytä havaitsemaan. Meillä on koulutettuja ja VTT-sertifioituja kosteustarkastajia, joten meillä on kaikki tarvittavat pätevyydet ja osaaminen vaativienkin kartoitusten suorittamiseen. Palvelemme pääkaupunkiseudulla sekä koko Uudenmaan alueella.

Kosteuskartoituksessa käytetään apuna suuntaa-antavaa pintakosteudenosoitinta sekä rakennekosteusmittareita. Pintakosteudenosoittimella haetaan poikkeavia kosteusalueita vahinkotiloissa ja verrataan niistä saatuja arvoja kuivalta alueelta mitattuun referenssiarvoon.

Pintamittausten perusteella valitaan paikat rakennekosteusmittauksille, jotka tapahtuvat aina kalibroiduilla ja testatuilla mittalaitteilla. Mittaukset tehdään pääsääntöisesti mittaamalla suhteellista kosteutta (RH %).

Teemme myös kuivatukset ja vesivahinko­saneeraukset

Vesivahingon selvitessä on tärkeää aloittaa pikaisesti alueen kuivaus. Käytössämme on vaurion laajuuden ja sijainnin mukaan erilaisia kuivaimia, jotka voidaan ottaa välittömästi käyttöön. Näin vahinko ja mahdolliset vauriot saadaan heti haltuun. 

Kosteuskartoitus- ja kuivatustöiden lisäksi meiltä saa täydellisen vesivahinkoremontin. Saat siten koko palvelupaketin kätevästi yhdeltä yritykseltä, jolloin säästät sekä aikaa että urakkaan kuluvia kustannuksia. Ota yhteyttä ja kysy lisää!