Työ­kohteitamme kuvina

Tutustu ja liity sinäkin tyytyväisiin asiakkaisiimme – ota yhteyttä!

"Eletään joulukuuta 2016. Muutto paritalo kolmioon lähenee, siispä jouluksi uuteen kotiin perheen kanssa. Pientä pintaremppaa tehty, kylppäri ja vessa jääköön tulevaisuuteen, toimivat kun vielä ovat. Muutaman kuukauden asumisen jälkeen, asunnossa vallitsee märän betonin haju johon sekoittui makean tunkkainen haju. Huomattiin että ulkopuolelta betoni onkin kastunut ja juuri kylpyhuoneen ja saunan kohdalta. Kylpyhuoneessa ei näkyviä kosteusvaurion jälkiä kuten ei saunassakaan. Asunto oli ollut tyhjillään jonkin aikaa ennen meidän muuttoa. Kuultiinkin että kyseinen kohta betonissa ollut märkä jo muutaman vuoden ainakin jolloin epäilys kosteusvahingosta hiipi vääjäämättä mieleen. Otettu asia puheeksi taloyhtiössä, vesivahinkoja ei kuulemma taloyhtiössä ole todettu. Annettu ajan kulua , mutta haju vaan voimistui kevättä kohden. Jopa puhtaat pyykit haisivat märälle betonille. Odotettu että lumet sulaa ja kevät aurinko lämmittää maan, jolloin nähdään johtuisiko betonin kosteus kuitenkin maan kosteudesta. 

Kesäkuussa teetetty vakuutusyhtiön kautta kosteusmittaus jossa heti todettiin kylpyhuoneen sekä saunan kosteusvaurio. Tilat menivät käyttökieltoon, kaikki märkänä. Ensimmäinen ajatus oli ettei näin voi käydä meille, ostotarjousta tehdessä ja asuntoa tutkiessamme hajua ei ollut eikä viitteitä vaurioista. Näistä piilevistä jutuista on vaan lukenut ja kuullut. Alkaa selvitys remontin maksajasta sekä remontti firman metsästys. Asialla kiire ja kesälomat aluillaan, mistä tekijät? Kilpailutettiin muutama firma, osassa palvelu jo puhelimessa nuivaa eikä aikaa remontille ollut kun mahdollisesti vasta syksyllä. Etsin netistä paikallisia toimijoita ja löytyikin yksi johon heti soitin. Jo puhelimessa sain hyvää ja ystävällistä palvelua, tuntui että nyt löytyi sopiva, joka oikeasti on kiinnostunut haasteen ottamaan vastaan. Tuurikin kävi, purku hommat aloitettaisiin jo heinäkuun alussa mikäli meille sopii. Ja näin tehtiin. 
Purkutöiden edetessä, rakenteista löytyikin ylläreitä. Ajan saatossa vesi päässyt eristyksistä huolimatta talon rakenteisiin joka tarkoitti laajempaa purkua. Seinä homeessa, katon eristeissä vesivahingon jälkiä ja lattiassa kahden laatta kerroksen välissä kosteutta. Tässä muutama esimerkki. Jouduttiin siis purkamaan perustuksiin asti kylppäri ja sauna. Silloin meinasi huumori loppua kun tiedettiin että nyt on pitkä projekti. Kuivatus kesti reilu pari viikkoa. Onni oli ettei kosteus ollut mennyt ulkoseiniin asti, puutalo kun kyseessä. 
Saatiin suunnittelija joka teki piirustukset joiden mukaan päästiin jälleen rakentamaan. Yllätyin miten tarkkaa tällainen rakentaminen on ja vaatii yhteistyötä eri tahojen kanssa. No, ei ihan perus remppa. Jälleen rakentaminen oli kuitenkin nopeaa ja itsekin sai tiettyihin asioihin vaikuttaa. Yhteistyö firman johdon ja työmiesten välillä loistavaa, huumorilla höystettyä mutta ammattimaista. Tunnelma myös työmaalla rennon letkeää. 
Projektiin meni 4 kuukautta. Toki matkalle mahtui kaikenlaista mutkaakin, mutta loppu tulos aivan loistava. Hyvää kannatti odottaa. 

Firmaa valitessa, meillä oli tietyt kriteerit. Halusimme kaiken remonttiin liittyvän myös kirjallisena ja kaikki suunnitelmista toteutuksiin ja tutkimuksiin saatiinkin kirjallisena. Tärkeintä oli että se mikä meille luvattiin, se myös pidettiin. Asioista puhuttiin suoraan ja rehellisesti ja myös meidän mielipidettä kuunneltiin ja kysyttäessä neuvoja saatiin. Ammattitaito kaikilla remonttiin osallistuvilla oli todella hyvä, pystyi luottamaan siihen että osattiin hommat tehdä. Itse työvaiheita seuranneena, tiedän että kylppäri tulee todellakin kestämään vuosia, niin tarkkaan ja laadukkailla materiaaleilla remontti on toteutettu , kuitenkin kustannus tehokkaasti. Projektin valmistumisen jälkeen oli vähän haikeakin fiilis, aamuisin ei työmiehiä enää tarvittu, kylppäri valmis. 
Valmistumisesta on jo muutama kuukausi, mutta edelleen tulee mietittyä remontti aikaa, sen haasteita ja onnistumisen tunteita. Olemme kiitollisia Uudenmaan saneeraus ja purkupalvelut Oy: lle aivan mahtavasta yhteistyöstä sekä laadukkaasta kylppäri/sauna remontista. Suosittelen firmaa lämpimästi kaikille jotka ovat remonttia miettimässä ja etsivät sopivaa tekijää jossa työnjälki ja laatu kohtaavat. "

- Heidi Jokinen, Kellokoski -

”Työskentely USPin kanssa oli alkumetreiltä saakka erittäin vaivatonta. Huolimatta siitä, että jouduimme asettamaan projektin aikataulun erittäin haastavaksi ja kohtasimme monia yllätyksiä remontin aikana, kuten vanhoja kosteusvaurioita, USP piti lupauksensa ja hoiti matkan aikana löydetyt yllätykset ammattimaisesti ja osoitti tarvittavaa joustavuutta projektin aikana. Pääurakoitsijana USP piti huolta aliurakoitsijoiden työn tuloksista täsmällisesti ja huolellisesti. USP piti huolta kommunikoinnista myös muiden sidosryhmien kanssa, kuten toimittajien ja viranomaisten kanssa, oma-aloitteisesti ja hyvin. Parasta projektissa oli USPin aktiivisuus ja kokonaisvaltainen kyky ottaa vastuuta projektista alusta loppuun.”

Johanna Muhonen
Toimitusjohtaja / Omistaja
BeAlive Health Club

Kohde BeAlive Health Club Ennen

Kohde saneerauksen jälkeen