Vahinko­saneeraus

Teemme kokonais­valtaiset vesi­vahinko- ja palovahinko­saneeraukset Helsingin ja Uudenmaan alueella

Vahinkosaneerauksina teemme vesivahinkojen ja palovahinkojen täydelliset saneeraukset. Vesivahinkosaneeraus kattaa kaiken kosteusvaurion kartoituksesta kuivaukseen ja tilojen jälleenrakentamiseen. Niin ikään palovahingon jälkeinen saneeraus sisältää kaiken tarvittavan savun hajun poistosta nokijälkien puhdistuksiin, purku- ja rakennustöihin. Palvelemme kotipaikastamme Tuusulasta Helsingin ja koko Uudenmaan alueelle. Kysy myös homekartoitusta ja homesaneerausta!

Koteihin, yritys­tiloihin ja julkisiin kohteisiin

Vahinkosaneeraus tehdään kohteessa aina niin nopeasti kuin mahdollista, jotta urakointi aiheuttaisi mahdollisimman lyhytkestoisen toimintakatkon yritykselle tai tilapäisen asumisjärjestelyn asukkaalle. Kokeneina korjausrakentamisena ammattilaisina pystymme tekemään laadukasta jälkeä ripeälläkin aikataululla.

Ota meihin yhteyttä heti, kun epäilet kosteusvauriota, rakenteissa piilevää hometta tai kun vahinkosaneeraus muutoin tulee ajankohtaiseksi. Tulemme kartoittamaan tilan kunnon, jonka korjaustehtävistä annamme reilun tarjouksen.